Messi dóna 1 milió d'euros per a la lluita contra el coronavirus

El jugador del FC Barcelona destina la seva donació a l'Hospital Clínic i a altres centres hospitalaris de l'Argentina

Leo Messi dóna 1 milió d'euros al Clínic | Europa Press Leo Messi dóna 1 milió d'euros al Clínic | Europa Press

El jugador del FC Barcelona Lionel Messi ha donat 1 milió d'euros per lluitar contra el coronavirus, dels quals una part anirà destinada a centres hospitalaris del seu país i una altra per a l'Hospital Clínic.

"Leo Messi fa una donació per a la lluita contra la covid-19 en el Clínic. Moltes gràcies Leo, pel teu compromís i el teu suport", ha informat l'hospital barceloní a través del seu compte de Twitter.

"Els equips del Clínic estan compromesos en aquesta lluita i agraïm tota la col·laboració que ens arriba. La destinarem l'abordatge multidisciplinari de la infecció pel nou coronavirus SARS-CoV-2, tant des de la investigació, com en l'atenció als pacients i els seus familiars", expliquen en un comunicat.

Messi no és el primer esportista que fa una donació per lluitar contra la pandèmia del coronavirus. Aquest mateix dimarts es va confirmar l'ajuda de Pep Guardiola, també d'un milió d'euros, per combatre aquesta malaltia, i la del Reial Madrid, segons va informar la presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso.

Més informació
Puig produeix 9.500 unitats de gel hidroalcohòlics
Creen el primer respirador de campanya en impressió 3D
Avui et destaquem
El més llegit