El MWC 2018 insistirà en com el mòbil pot fer un futur millor

L'esdeveniment de la indústria del mòbil preveu atreure més de 108.000 assistents i 2.300 expositors

El Mobile World Congress se celebra al recinte Gran Via de la Fira de Barcelona El Mobile World Congress se celebra al recinte Gran Via de la Fira de Barcelona

La nova edició del Mobile World Congress (MWC), que se celebrarà del 26 de febrer a l'1 de març del 2018 sota el lema Creating a Better Future, comença amb els preparatius. La GSMA espera que aquest any assisteixin a l'esdeveniment més de 108.000 professionals de la indústria del mòbil i que hi participin més de 2.300 empreses.

Després de l'èxit de l'edició d'aquest any, NEXTech Hall 8.0 se centrarà en les tendències tecnològiques d'avantguarda, com la intel·ligència artificial, els drones, la Internet of Things (IoT), la robòtica o la realitat virtual, entre d'altres. També es presentarà el NEXTech Lab, una sala a l'aire lliure en la qual els expositors i patrocinadors podran presentar les seves darreres innovacions.

A més, en la Innovaction City, els assistents podran submergir-se en experiències amb un enfocament tecnològic que il·ustren com els productes i serveis connectats impacten positivament en el dia a dia i transformen les indústries en sectors com la sanitat, l'agricultura, l'automoció i les cases intel·ligents, entre d'altres.

D'altra banda, en l'edició del 2018, la GMSA tornarà a oferir els Tours del MWC, una sèrie de recorreguts centrats en les necessitats i els interessos específics dels diferents públics assistents a l'esdeveniment. Per a la pròxima edició, el programa s'ha ampliat per poder incloure vuit tours temàtics.

4YFM, Women4Tech i YoMo

El 4 Years From Now (4YFN), la plataforma de negocis global pels emprenedors del sector tecnològic, tornarà del 26 al 28 de febrer a Fira Montjuïc. L'edició del 2018 comptarà amb 600 empreses participants i s'espera que hi assisteixin 19.000 visitants.

També tornen el Women4Tech, que tindrà lloc durant els quatre dies del MWC amb l'objectiu d'abordar i reduir la desigualtat de gènere en la indústria del mòbil, i el Youth Mobile Festival (YoMo), un programa especial per inspirar als més joves a continuar la seva educació i a seguir carreres en ciències, tecnologia, enginyeria, art/disseny i matemàtiques (STEAM).

Més informació
El Mobile World Congress trenca tots els rècords
Arriba el Mobile World Congress més multitudinari
MWC i Barcelona, la crònica d'un enamorament
Avui et destaquem
El més llegit