La MWCapital i Barcelona Health Hub connectaran Sant Pau amb les startups de salut

L'aliança s'emmarca en el programa d'innovació de la MWCapital, The Collider, que dona resposta als reptes de la innovació de l'entorn científic deep-tech estatal

Acord entre la Fundació Mobile World Capital i Barcelona Health Hub | Cedida Acord entre la Fundació Mobile World Capital i Barcelona Health Hub | Cedida

La Fundació Mobile Word Capital (MWCapital) i Barcelona Health Hub (BHH) han signat un conveni de col·laboració per tal de donar suport i acompanyar startups de l’àmbit de la salut creades per The Collider i d’accelerar la seva comercialització. L’acte de signatura de l’acord s’ha dut a terme al pavelló d’Operacions del Recinte Modernista de Sant Pau i ha anat a càrrec d’Oscar Sala, director del programa The Collider de la MWCapital, i d’Eva Rosell, directora general de BHH. 

The Collider, l’àrea d’innovació de la MWCapital, té per objectiu transformar el coneixement científic en solucions de mercat que donin resposta als reptes de la indústria i de la societat. Els seus programes de formació i de creació d’empreses ofereixen suport a projectes que ja han superat la fase de validació en laboratori però que encara no són prou madurs per atraure l’interès del mercat, i fomenta la col·laboració entre corporacions, científics i emprenedors. Aquesta col·laboració facilitarà el procés de validació clínica i acceleració dels projectes incubats per The Collider, i la seva connexió amb l’ecosistema de Barcelona Health Hub. Així mateix, es preveu la participació de l’equip de BHH en els comitès de tecnologia, indústria i inversió convocats pel programa de creació d’empreses de The Collider.

La directora general de Barcelona Health Hub, Eva Rosell, ha declarat que “amb el creixement que s’està produint en el sector de la salut digital, l’acord que signem contribuirà a accelerar encara més la innovació i el disseny de noves solucions tecnològiques i la seva transferència a la pràctica clínica diària. Així contribuirem a millora la vida de les persones i a fer més sostenible el nostre sistema de salut”.

Avui et destaquem
El més llegit