CA | ES

Organitzen un congrés per a aturats majors de 45 anys

L'Associació d'Aturats Majors Actius (APMA) prepara una trobada a Santa Coloma de Gramenet per trobar solucions als problemes que viu aquest col·lectiu

Quedar-se a l'atur amb més de 45 anys és un dels majors temors que ha generat la crisi. Com afrontar aquesta circumstància sense deixar escapar el fil del món laboral és la resposta que cerca el congrés per a aturats majors de 45 anys que ha anunciat l'Associació d'Aturats Majors Actius (APMA, en la seva sigla en castellà).

La cita es prepara pel proper mes d'octubre. Encara no s'han concretat les ponències i intervencions amb què comptarà l'esdeveniment, però els organitzadors sí que han volgut deixar clar que es potenciarà la participació dels assistents. APMA ha informat de la iniciativa al seu propi blog i allà mateix ha detallat que els objectius passaran per "buscar solucions a nivell local, comunitari i nacional".

Col·laboració de l'Ajuntament
Santa Coloma de Gramenet serà l'escenari del congrés per a aturats majors de 45 anys. De fet, com ha comunicat l'APMA, l'Ajuntament del municipi colomenc ja ha anunciat la seva col·laboració en el projecte per tal que el congrés vegi la llum el proper mes d'octubre.

Avui et destaquem
El més llegit