Parlem duplica la facturació

L'operadora de telecomunicacions catalana assoleix el 2016 un volum de negoci d'1,3 MEUR i preveu arribar als 4 MEUR aquest 2017

L'operadora de telecomunicacions Parlem ha tancat l'exercici 2016 amb una facturació d'1,3 milions d'euros, el doble que en 2015, quan va ser de 641.000 euros, segons ha informat la companyia aquest dijous en un comunicat. Això ha estat possible gràcies a la consolidació de la seva oferta d'ADSL i al llançament del servei de televisió lineal, que els ha permès ser un operador convergent. L'operadora preveu continuar creixent durant aquest 2017 fins a triplicar la facturació de 2016 i arribar als 4 milions d'euros, segons ha explicat el president i conseller delegat de Parlem, Ernest Pérez-Mas. Per tal d'assolir els seus objectius, Parlem té previst arribar a més llars a través d'acords amb altres operadors. A més, l'empresa contempla evolucionar la seva plataforma de TV per afegir-hi prestacions a finals de l'estiu.

En l'actualitat, Parlem té una cobertura de mòbil i d'ADSL sobre la xarxa d'Orange que arriba a un milió i mig de llars i, aproximadament, a 90.000 llars amb fibra a tot Catalunya. L'empresa, amb un patrimoni de 6,6 milions d'euros, compta amb MásMóvil com a soci industrial i accionista. A més, entre els seus accionistes de referència també es troben Ona Capital, Inverready i el mateix Pérez-Mas. Fundada al juliol de 2014, Parlem és una operadora de telecomunicacions catalana, que ofereix serveis per a particulars i empreses que inclou telefonia fixa i mòbil, accés de banda ampla, televisió i centraleta virtual.

Avui et destaquem
El més llegit