MWC Pimec
MWC Pimec

Pimec i MWCapital s'alien per digitalitzar les pimes

La patronal i la fundació cean una comissió de treball per plantejar accions conjuntes de cara al 4YFN o Mobile Talks

La Patronal de la Petita i Mitjana Empresa de Catalunya (Pimec) i la Fundació Mobile World Capital Barcelona (MWCapital) han signat un acord de col·laboració per impulsar i fomentar la transformació digital de les petites i mitjanes empreses catalanes.

Sumaran esforços per crear una comissió de treball, integrada per membres d'ambdues organitzacions, per plantejar futures accions i iniciatives. Alhora, també impulsaran una comissió de seguiment que realitzarà reunions quadrimestrals, amb l'objectiu d'analitzar el desenvolupament dels projectes.

El marc de l'acord permetrà la participació activa de Pimec en iniciatives de la Fundació com Mobile Lunch, la trobada anual d'empreses i associacions de la comunitat mobile que se celebrarà el diumenge abans de l'inici del congrés mundial de mòbils, i Mobile Talks, el fòrum de debat sobre transformació digital que analitzen les últimes tendències en innovació, identitat mòbil o l'impacte de noves solucions digitals en models de negoci tradicionals.

A més, també es facilitarà la presència de la patronal al 4YFN, la plataforma de negoci global per a la creixent comunitat de startups tecnològiques impulsada per MWCapital, i a GSMA Mobile World Congress 2018. Per la seva banda, Pimec promourà la participació activa dels seus integrants a GoingDigital, el programa d'experiències educatives impulsat per MWCapital i dirigides a empresaris.

Finalment, Pimec desenvoluparà uns cursos formatius propis a partir del contingut de totes aquestes sesssions amb l'objectiu d'acostar els conceptes fonamentals sobre la digitalització i els nous models de negoci a les petites i mitjanes empreses. 

Més informació
González: "El 21D ha servit per calmar els ànims"
El cost laboral per hora cau per primer cop des del 2013
El Mobile World Congress es queda a Barcelona
Avui et destaquem
El més llegit