El Port promou estades de professors d'FP i universitat en empreses

El Consell Rector per a la Promoció de la Comunitat Portuària de Barcelona organitza la 2a Jornada de Promoció de la FP Dual a l’àmbit logístic-portuari

El Port de Barcelona fomenta l'FP dual | Cedida El Port de Barcelona fomenta l'FP dual | Cedida

El grup de treball de Formació i Ocupació del Consell Rector per a la Promoció de la Comunitat Portuària de Barcelona celebrarà el proper dia 1 d’abril una jornada amb l’objectiu de facilitar que professors d’instituts i universitats que imparteixen assignatures relacionades amb les activitats del sector puguin realitzar estades d’una a dues setmanes en les empreses, segons informen en un comunicat.

La intenció és captar talent per al sector logístic-portuari entre el professorat, una aliança que, sens dubte, aportarà valor a les empreses de la Comunitat Portuària de Barcelona. Des del grup de treball de Formació i Ocupació expliquen que l’estada dels formadors en les empreses aporta “una visió diferent i enriquidora del treball que es realitza”, coneixent el dia a dia de les empreses i les operacions reals que s’hi efectuen i obtenint uns coneixements més sòlids i contrastats.

Aquesta experiència facilita a les empreses influir en els coneixements que es transmeten als alumnes facilitant, per tant, que aquests “surtin amb coneixements més adaptats” a les necessitats reals del món empresarial. D’altra banda, el fet d’establir una relació personal entre el docent i el personal de l’empresa facilitarà “l’intercanvi de coneixement entre tots”.

Aquesta segona Jornada de Promoció de la FP Dual a l’àmbit logístic-portuari, que tindrà lloc a l’Aula dels Estels de l’Escola Europea−Intermodal Transport, estarà estructurada en dues parts diferenciades.

Més informació
Via directa entre el Port de Barcelona i el de Baiona
El Port de Barcelona puja en tràfic de mercaderies i baixa en passatgers
L'aplicació de noves tecnologies, la nineta dels ulls del Port de Barcelona
Avui et destaquem
El més llegit