Qui és qui a Davos?

El Fòrum Econòmic reuneix a la ciutat suïssa les personalitats més influents del món polític, empresarial i mediàtic que debaten sobre el futur de l'economia

La localitat suïssa de Davos-Klosters acull des d'aquest dimarts i fins el 23 de gener la 46a edició del Fòrum Econòmic Mundial, una cita anual que uneix a líders polítics i socials de tot el món per debatre sobre la situació econòmica mundial.

Sota el marc d'una institució sense ànim de lucre, des del fòrum, al que aquest any acudiran 2.500 personalitats, asseguren que l'objectiu d'aquestes macro reunions és "reunir a persones de totes classes socials que tinguin influència per generar un canvi positiu".

El fòrum se celebra cada any des de 1971 i vol reunir als líders que poden influir realment en l'esdevenir de l'economia. Per a això els directors executius més destacats del món, caps d'Estat, ministres, personalitats polítiques influents, acadèmics prestigiosos, representants d'organitzacions, joves, innovadors i societat civil se citen a la ciutat suïssa. A VIA Empresa hem destacat alguns dels visionaris, polítics i empresaris de mes pes de l'edició 2016 del Fòrum de Davos.

Els visionaris de Davos
El músic Will.i.am, l'actriu Charlize Theron i la coneguda presentadora de televisió Oprah Winfrey en aquesta selecció, i no només per ser mediàtics, també per les seves tasques filantròpiques i caritatives. Clica a la imatge per conèixer-los a tots.

Els empresaris de Davos
El creador de Microsoft, Bill Gates, el magnat financer hongarès George Soros i el magnat de l'acer Lakshmi Mittal són alguns dels noms destacats. Aquests noms vindrien a ser els business angels de les idees dels visionaris.
Els polítics de Davos
Idees i diners no són suficients, cal un marc regulador. Per això  polítics com John Kerry i Ban Ki-Moon tenen una presència important en aquest fòrum.

Avui et destaquem
El més llegit