El Racó del Lector: Supermares 'multitasking'

"El teletreball és molt més que treballar des de casa"

El racó del Lector de VIA Empresa El racó del Lector de VIA Empresa

És el moment de les supermares i superpares multitasking. Aquests dies estic llegint amb atenció el Diari de Confinament de Josep Maria Ganyet i (Des)Teletreballar amb Nens de Neus Navarro i estic plenament d'acord amb les seves reflexions. El teletreball és molt més que treballar des de casa. Molt més. És feina, trucades, skypes, whatsapps, els nens, dinars, rentadores, planxes, fer els llits, sopars, els nens una altra vegada… I un llarg etc. 

Més info: La meua feina

Ara, pràcticament ja no tinc ni cinc minuts per a mi. Però, miro de buscar-los com puc, ja sigui fent esport a casa, mirant una pel·lícula o llegint quan els nens ja estan dormint. M'ho combino com puc. El secret? Bona cara, paciència i esperit de superació. 

"Aquesta duríssima crisi del coronavirus és també una gran oportunitat per compartir més que mai la vida amb qui més estimes: la família"

En el fons, aquesta duríssima crisi del coronavirus és també una gran oportunitat per compartir més que mai la vida amb qui més estimes: la família. 

El Racó del Lector és una secció per compartir experiències, donar el teu feedback o fer algun suggeriment de tot allò que t’agradaria llegir o escriure. Escriu-nos a lectors@viaempresa.cat.

Més informació
Tu també opines!
Avui et destaquem
El més llegit