La construcció en temps de coronavirus

Rebuild 2020 premia la innovació en l'edificació amb els Advanced Architecture Awards 2020

Los premis Rebuild de 2019 | Cedida Los premis Rebuild de 2019 | Cedida

La crisi sanitària actual ha provocat una situació sense precedents. No només a escala sanitària, sinó també en el sector de la construcció, posant damunt la taula qüestions com per què no som capaços de construir un hospital en 10 dies o com la industrialització de la construcció pot accelerar els processos d'una obra. Qüestions molt candents avui dia i que es debatran a Rebuild 2020, l'esdeveniment d'innovació per al sector de l'edificació que tindrà lloc del 29 de setembre a l'1 d'octubre a Barcelona.

La situació actual està obligant a molts sectors a reinventar-se, i per això, Rebuild 2020 premiarà la innovació en l'edificació amb els Advanced Architecture Awards 2020. Els guardons reconeixen el treball i lideratge d'aquelles empreses i professionals que aposten per la transformació, disrupció i innovació com, per exemple, en el desenvolupament de nous materials, productes o solucions més eficients, sistemes d'edificació concordes amb criteris de sostenibilitat, i processos operatius que ajuden a la industrialització de la producció.

Segons la directora de Rebuild 2020, Gema Traveria, "en la situació excepcional en què ens trobem, de confinament i de descobrir noves maneres de treballar des de casa, és un bon moment perquè els professionals de l'edificació donin a conèixer els seus projectes més notables en els Advanced Architecture Awards 2020 i rebin, així, el reconeixement per part del sector".

Els premis estan dirigits a qualsevol tècnic, professional, expert, acadèmic, agent públic, estudi d'arquitectura, companyia d'enginyeria o empresa del sector de l'edificació que aposti per la innovació en qualsevol dels processos que es produeixen al llarg del cicle de vida d'una construcció, reforma o rehabilitació.

Avui et destaquem
El més llegit