
19
d'Octubre
de
2016
Act.
19
d'Octubre
de
2016
Reimagine Food, el primer centre mundial d'innovació disruptiva dedicat a l'alimentació del futur, desembarca al mercat nord-americà, amb l'obertura d'una oficina a Washington DC.
La nova seu de Reimagine Food a Estats Units se centrarà en el desenvolupament del projecte Smart Food Cities, que explora l'impacte en la societat de l'auge de la tecnologia aplicada a l'alimentació.
"Segons l'ONU, el 2050 un 85% de la població viurà en grans ciutats", explica Marius Robles, CEO i co-fundador de Reimagine Food. "Termes com ciutats sostenibles, agricultura vertical, digital farm o nano-granges seran cada vegada més comuns. L'agricultura urbana es multiplicarà i adoptarà noves formes, amb l'objectiu de millorar la qualitat de vida dels seus habitants, fins i tot arribarem a produir a les nostres cases un 40% del menjar que forma part de la nostra dieta."
Reimagine Food USA També posarà el focus en alguns dels principals desafiaments de la humanitat en matèria d'alimentació. "Volem analitzar fins a quin punt la tecnologia disruptiva pot ajudar a reduir el desaprofitament alimentari o en la lluita contra l'obesitat", destaca Robles. Per a això, la companyia ja està negociant aliances estratègiques amb institucions com el Banc Mundial, el Banc Interamericà de Desenvolupament o Georgetown University, entre d'altres, al mateix temps que reforça les seves sinergies amb Singularity University.
Washington DC, escenari per a la disrupció
L'elecció de Washington obeeix al potencial de la ciutat com a centre d'innovació a causa de la concentració d'inversors, fundacions, think tanks i empresaris disruptius de la tecnologia. Es tracta d'una de les ciutats nord-americanes que més noves empreses innovadores ha atret en els últims anys, consolidant-se com la millor ciutat per emprendre a Estats Units el 2015 i 2016.
La seu, situada en un dels districtes més dinàmics de la ciutat, també tindrà com a objectiu convertir-se en un formiguer i factoria d'identificació de nous models de negocis disruptius vinculats a l'alimentació i que siguin exportables pel món.
Incorporacions al Consell d'Administració
Reimagine Food compta amb dos nous membres en el seu Consell d'Administració després de formalitzar-se una ampliació de capital. Paloma Figueras-Dotti Daurella ha adquirit un 10% de les participacions, mentre que Lluís Seguí passa a ostentar el 5% de les participacions de la companyia.
Els nous accionistes s'uneixen a Natura Bissé Group, Corporació Empresarial EMESA, Europastry i Robles, que formen part del projecte des de l'inici, juntament amb la consultora Deloitte, partner estratègic de la companyia.
"Comptar amb socis de reconegut prestigi i experiència en el sector de l'alimentació reafirma la nostra confiança en el projecte. L'entrada de Paloma Figueras-Dotti Daurella i Lluís Seguí ens permetrà seguir avançant en el desenvolupament de models d'èxit per repensar el futur de la indústria alimentària i alhora iniciar la nostra activitat en inversions relacionades amb la innovació alimentària i el Food Tech", destaca Robles.
La nova seu de Reimagine Food a Estats Units se centrarà en el desenvolupament del projecte Smart Food Cities, que explora l'impacte en la societat de l'auge de la tecnologia aplicada a l'alimentació.
"Segons l'ONU, el 2050 un 85% de la població viurà en grans ciutats", explica Marius Robles, CEO i co-fundador de Reimagine Food. "Termes com ciutats sostenibles, agricultura vertical, digital farm o nano-granges seran cada vegada més comuns. L'agricultura urbana es multiplicarà i adoptarà noves formes, amb l'objectiu de millorar la qualitat de vida dels seus habitants, fins i tot arribarem a produir a les nostres cases un 40% del menjar que forma part de la nostra dieta."
Reimagine Food USA També posarà el focus en alguns dels principals desafiaments de la humanitat en matèria d'alimentació. "Volem analitzar fins a quin punt la tecnologia disruptiva pot ajudar a reduir el desaprofitament alimentari o en la lluita contra l'obesitat", destaca Robles. Per a això, la companyia ja està negociant aliances estratègiques amb institucions com el Banc Mundial, el Banc Interamericà de Desenvolupament o Georgetown University, entre d'altres, al mateix temps que reforça les seves sinergies amb Singularity University.
Washington DC, escenari per a la disrupció
L'elecció de Washington obeeix al potencial de la ciutat com a centre d'innovació a causa de la concentració d'inversors, fundacions, think tanks i empresaris disruptius de la tecnologia. Es tracta d'una de les ciutats nord-americanes que més noves empreses innovadores ha atret en els últims anys, consolidant-se com la millor ciutat per emprendre a Estats Units el 2015 i 2016.
La seu, situada en un dels districtes més dinàmics de la ciutat, també tindrà com a objectiu convertir-se en un formiguer i factoria d'identificació de nous models de negocis disruptius vinculats a l'alimentació i que siguin exportables pel món.
Incorporacions al Consell d'Administració
Reimagine Food compta amb dos nous membres en el seu Consell d'Administració després de formalitzar-se una ampliació de capital. Paloma Figueras-Dotti Daurella ha adquirit un 10% de les participacions, mentre que Lluís Seguí passa a ostentar el 5% de les participacions de la companyia.
Els nous accionistes s'uneixen a Natura Bissé Group, Corporació Empresarial EMESA, Europastry i Robles, que formen part del projecte des de l'inici, juntament amb la consultora Deloitte, partner estratègic de la companyia.
"Comptar amb socis de reconegut prestigi i experiència en el sector de l'alimentació reafirma la nostra confiança en el projecte. L'entrada de Paloma Figueras-Dotti Daurella i Lluís Seguí ens permetrà seguir avançant en el desenvolupament de models d'èxit per repensar el futur de la indústria alimentària i alhora iniciar la nostra activitat en inversions relacionades amb la innovació alimentària i el Food Tech", destaca Robles.