Foto de família de la Nit de l'Economia Valenciana | @camaravalencia
Foto de família de la Nit de l'Economia Valenciana | @camaravalencia

Reis per la Nit de l'Economia Valenciana

L'alcalde valencià demana que empresaris i Administració continuen "anant de la mà" en la reivindicació del Corredor Mediterrani

Presència reial al Palau de les Arts de València per celebrar la Nit de l'Economia Valenciana. El rei Felip VI i la reina Letizia han assistit a la trobada amb la presència del ministre de Foment, José Luis Ábalos, del president de la Generalitat, Ximo Puig i l'alcalde de València, Joan Ribó.

L’acte ha servit per a premiar les empreses que han demostrat tindre un bon model de negoci, compromís social, internacionalització i innovació: Ricardo Císcar Martínez (Trajectòria Empresarial), a Cotoblau (Impuls a la Internacionalització), Pulverizazdores Fede (Innovació en l'Empresa), Smurfit Kappa Group (Empresa Estrangera), Grup Istobal (Excel·lència en el Model de Gestió Empresarial) i Walkerpack Mpl (Empresa Socialment Compromesa).

En l'acte, l’alcalde de València ha destacat la importància de posseir una economia forta i desenvolupada per al present i futur de la ciutat. Ha reivindicat, entre altres, el Corredor Mediterrani, "perquè els beneficis de l'economia valenciana redundaran en beneficis per a tota l'economia espanyola". De fet, ha demanat que empresaris i Administració continuen "anant de la mà" en la reivindicació d’esta infraestructura.

"De l'economia depén el present i futur de la nostra ciutat. La nostra història com a ciutat ha estat lligada a l’esdevindre econòmic que tant ha influït en la configuració urbana, logística, sociològica i humana de la nostra ciutat", ha manifestat durant el seu discurs.

Més informació
València també vol tenir Hisenda pròpia
Fira València buscarà socis per posicionar-se al mercat
Fiatc compra un edifici d'oficines al centre de València
Avui et destaquem
Comentaris