Renfe torna més de 16 milions d'euros de bitllets no utilitzats

La política de devolució de l'import dels bitllets per les restriccions de mobilitat arrel de la covid-19 es manté fins al 9 d'abril

Un tren AVE a l'estació de Sants, en una imatge d'arxiu | ACN Un tren AVE a l'estació de Sants, en una imatge d'arxiu | ACN

Renfe ha facilitat la devolució de més de 16 milions d’euros de bitllets dels serveis d'Ave-Llarga Distància i Avant a Catalunya. Des de la implantació de mesures de restricció de la mobilitat al març de l’any passat, l'operadora permet als clients recuperar els diners dels bitllets cancel·lats.

En total, s'ha retornat l'import de 347.108 bitllets a tot Catalunya, essent Barcelona la província que més en concentra, amb 275.087. La segueixen Tarragona, Lleida i Girona amb entre 23.000 i 25.000 cada una.  

Més info: Renfe i FGC reactiven els bitllets combinats per anar a esquiar

Renfe ha ampliat fins el proper 9 d’abril les mesures extraordinàries postvenda implantades actualment per a tots els trens Ave-Llarga Distància i Avant, per les restriccions de mobilitat motivades per la covid-19.

D’aquesta manera, l'empresa facilita la devolució o canvi de bitllet de forma gratuïta a tots els viatgers que no tinguin el seu desplaçament adequadament justificat a les comunitats autònomes amb restriccions de mobilitat o els que no desitgin viatjar en aquests moments.

Més informació
Renfe adjudica a Alstom i Stadler la compra de 211 trens de gran capacitat
Avui et destaquem
El més llegit