Més d'un milió d'euros en formació i assessorament per a autònoms

El Departament d'Empresa i Treball obre la convocatòria del programa Consolida't, que preveu beneficiar unes 650 persones

La propietària d'una ferreteria, treballadora autònoma, en una imatge d'arxiu | ACN La propietària d'una ferreteria, treballadora autònoma, en una imatge d'arxiu | ACN

El Departament d'Empresa i Treball ha obert el període de sol·licituds de subvencions del programa Consolida't, que preveu beneficiar al voltant de 650 persones treballadores autònomes. Amb un pressupost d'1,04 milions d'euros, la mesura inclou accions formatives en gestió empresarial i assessorament personalitzat per afavorir la consolidació de la seva activitat. Aquest suport es presta mitjançant una convocatòria de subvencions a entitats com associacions professionals del treball autònom, les escoles de negocis, les universitats i les escoles universitàries.

També les entitats dependents o vinculades a escoles i col·legis professionals que acreditin experiència. Els beneficiaris del programa són els treballadors per compte propi, els autònoms dependents, els integrats en societats civils privades, comunitats de béns o societats limitades, i els que han cessat la seva activitat i volen iniciar un nou projecte.

El conseller d'Empresa i Treball, Roger Torrent, ha destacat la importància del programa Consolida't "perquè dona resposta a un col·lectiu com el de les persones treballadores autònomes que necessiten assessorament especialitzat per poder mantenir i enfortir la seva activitat laboral".

Més informació
Com sol·licitar els ajuts directes per a empreses i autònoms afectats per la covid-19?
Nou IVA al comerç electrònic: com afecta a pimes i autònoms?
Avui et destaquem
El més llegit