Triditive guanya The Global Water Challenge de GoHub a Barcelona

L'empresa ha desenvolupat un potent programari d'automatització en el núvol que facilita la fabricació additiva

L'equip de Triditive | Cedida L'equip de Triditive | Cedida

La startup Triditive, el programari ultrarràpid en el núvol, digitalitza els processos de producció i soluciona els problemes de proveïment de components en tot tipus d'indústries reduint els seus costos, ha guanyat The Global Water Challenge (TGWC) a Barcelona. La iniciativa internacional llançada per GoHub, el corporate venturing de Global Omnium, al costat d'IBM i la col·laboració de Tech Barcelona i Acció de la Generalitat de Catalunya, connecta a les millors startups amb les necessitats tecnològiques globals per impulsar la digitalització de la indústria, de manera que sigui més resiliente, intel·ligent i sostenible.

Triditive ha desenvolupat un potent programari d'automatització en el núvol que facilita la fabricació additiva i el proveïment de components de la manera més àgil per a les indústries, la qual cosa redueix a més els costos de fabricació. La seva solució permet aconseguir un proveïment en 24 hores de components crítics a través d'un sistema que digitalitza l'inventari, analitza el seu cost i el seu temps de fabricació i executa la peça des d'una mateixa plataforma, assegurant el servei just-in-estafi per a qualsevol tipus d'indústria.

Juntament amb José Camero  i Sergio Martínez, Triditive té com CEO i cofundadora a Mariel Díaz, inclosa en la Guia de Dones Referents de l'Emprendimiento Innovador de l'Alt Comissionat per a Espanya Nació Emprenedora i que va participar en el panell de presentació del document en el Palau de la Moncloa.

Avui et destaquem
El més llegit