Ábalos promet posar en marxa la variant de Vandellòs a finals d'any

El Ministre de Foment defensa la necessitat de trencar amb l’històric esquema radial d’infraestructures i subratlla la inversió a Catalunya

Les vies de la nova variant de Vandellòs del Corredor Mediterrani | ACN Les vies de la nova variant de Vandellòs del Corredor Mediterrani | ACN

La variant de Vandellòs del Corredor Mediterrani es posarà en marxa abans de final d’any. Així ho ha anunciat el ministre de Foment en funcions, José Luis Ábalos, després de recórrer el tram en proves entre les estacions del Camp de Tarragona i de l’Hospitalet de l’Infant.

Més info: El Govern espanyol atura el Corredor 5G del Mediterrani

El projecte, iniciat fa prop de vint anys, ha suposat una inversió propera als 700 milions euros –dels quals ja estan executats més del 95%. La variant permetrà eliminar el darrer tram de via única que existia entre Barcelona i València, i reduir el temps de viatge entre ambdues ciutats en 30 minuts.

Ábalos ha defensat la necessitat de trencar amb l’històric esquema radial d’infraestructures i també ha subratllat la inversió de l’Executiu espanyol a Catalunya.

Més informació
Les obres del Corredor Mediterrani provocaran talls a Rodalies
Sis mesos de (des)propòsits de Corredor Mediterrani
València, el cul de sac del Corredor Mediterrani
Avui et destaquem
El més llegit