Víctor Guardiola, nou conseller delegat de l'ICF

Guardiola ha fet bona part de la seva carrera a CaixaBank i substituirà a Josep-Ramon Sanromà

Víctor Guardiola Flores, nou conseller delegat de l'ICF Víctor Guardiola Flores, nou conseller delegat de l'ICF

El Govern ha aprovat aquest dimarts el nomenament de Víctor Guardiola Flores com a membre de la junta de govern i conseller delegat de l'Institut Català de Finances (ICF). Guardiola, que ha fet bona part de la seva carrera professional a CaixaBank i ha ocupat càrrecs directius en els diferents àmbits territorials i sectorials, substituirà a Josep-Ramon Sanromà, que es jubila. Sanromà tanca així una carrera de més de 50 anys al sector financer, els últims 10 al capdavant de l'ICF.

El secretari general de Vicepresidència, Economia i Hisenda i president de la junta de govern de l’ICF, Albert Castellanos ha destacat que Guardiola assumeix el càrrec en un "moment clau per consolidar l'ICF com a banca pública i de reconstrucció de l'economia".

Castellanos també ha aplaudit la trajectòria de Guardiola: “Un professional amb una àmplia experiència en el sector financer i en el suport a l’emprenedoria, i amb capacitat  per continuar impulsant l’ICF a tot el territori així com aliances internacionals, i aportar noves idees i iniciatives en un moment clau per consolidar l’ICF com a Banca Pública de Catalunya i de reconstrucció de l’economia”.

Més informació
L'ICF al costat de les entitats: el cas de Fundesplai
L'ICF al costat de les empreses: el cas de Cooltra
Avui et destaquem
El més llegit