Vueling segueix acumulant cancel·lacions i retards al Prat

La companyia ha cancel·lat cinc vols només durant el matí de dissabte

Vueling ha cancel·lat quatre vols de sortida i un d'arribada a l'Aeroport de Barcelona-El Prat a causa de motius operacionals i registra retards de fins a tres hores en la majoria de les seves operacions.

Segons informa el web de Vueling, a l'Aeroport del Prat la companyia ha anul·lat vols de sortida a Alger, París, Londres i Màlaga i un vol d'arribada procedent de Màlaga.

Al web, la companyia informa els passatgers que la cancel·lació es deu a "motius operacionals", com ja ha passat amb les anul·lacions de dijous passat i divendres.

En les oficines de Vueling de l'aeroport del Prat, aquest dissabte s'han arribat a acumular fins a 150 passatgers fent cua per buscar una solució després de l'anul·lació del seu vol.

Francisco, un dels afectats, ha explicat que va sortir aquest divendres des d'Oslo cap a Barcelona amb diverses hores de retard i va perdre l'enllaç amb Gran Canària i ha criticat que "tot això és un desastre ja que hi ha diverses hores de cua i ningú informa".

Una unitat armada dels Mossos d'Esquadra patrulla als voltants de les oficines de Vueling per prevenir disturbis i també hi ha una forta vigilància policial a la zona de facturació de la companyia, on els passatgers també pateixen llargues cues per poder facturar.

A més de les cancel·lacions, la majoria de vols de Vueling al Prat acumulen retards superiors als 30 minuts, que han arribat a les tres hores en el cas d'un avió amb direcció a Londres.
Avui et destaquem
El més llegit