Women Evolution llança una nova edició a Barcelona el 19 d'octubre

Les dones professionals, emprenedores, directives i empresàries aborden desafiaments que requereixen de la integració de noves habilitats competencials

El congrés Women Evolution adquireix un simbolisme especial en commemorar el 5è aniversari | Cedida El congrés Women Evolution adquireix un simbolisme especial en commemorar el 5è aniversari | Cedida

Women Evolution llança una nova edició a Barcelona el 19 d'octubre de 2023. El congrés adquireix un simbolisme especial en commemorar el 5è aniversari des de la seva constitució com a espai de visibilitat i promoció del talent i el lideratge femení en salut, benestar i apoderament professional. Amb el lema Tecnologies exponencials als negocis, la salut i el lideratge convoquen especialistes de diversos sectors per mostrar com l'aplicació de la tecnologia ajuda a evolucionar en els àmbits de la salut, l'empresa i el lideratge professional.

Immerses com estan a l'era digital, les dones professionals, emprenedores, directives i empresàries aborden desafiaments que requereixen de la integració de noves habilitats competencials, coneixements i maneig de tecnologies exponencials. També hi haurà ponents de gran especialització en àmbits com la transformació digital, els negocis, processos d'innovació empresarial, la gestió econòmica intel·ligent, benestar, salut íntima i mental, nutrició, neuroplasticitat, sostenibilitat, prevenció de riscos laborals, seguretat a l'empresa.

Inaugurarà el congrés María Díaz, directora de Comunicació, Marca i Relacions Institucionales d’Esade, Elvira Bisbe, vicepresidenta Col·legi de Metges de Barcelona COMB, Oriol Alcoba, director general d'Indústria. Generalitat de Catalunya i Josep Maria Vallès, alcalde de Sant Cugat del Vallès.

Laura Grau, directora del TOT Sant Cugat i adjunta a la Direcció General de Totmedia, presentarà els premis We Leadership Awards, reconeixement a cinc lideratges femenins d'àmbits empresarials molt diversos compromesos amb la diversitat i la igualtat a l'empresa. Aquest any We Barcelona porta novetats. Ha creat un premi especial al directiu còmplice a l'impuls al lideratge femení.

Més informació
Els reptes de la dona del segle XXI centren el Women Evolution
Michael Page i Women Evolution, unides pel lideratge femení
Avui et destaquem
El més llegit