La xifra de negocis en la indústria augmenta un 20,2% anual al juny a Catalunya

Al conjunt de l'Estat el creixement va ser del 31,7%

La xifra de negocis en la indústria augmenta un 20,2% anual al juny a Catalunya | ACN La xifra de negocis en la indústria augmenta un 20,2% anual al juny a Catalunya | ACN

La facturació dels negocis en la indústria va augmentar un 20,2% anual al juny a Catalunya, segons les dades de l'Índex de Xifres de Negocis en la Indústria de l'Institut Nacional d'Estadística (INE). La xifra es troba per sota del creixement registrat al conjunt de l'Estat, que en el sisè mes de l'any va ser del 31,7%. Si es compara amb el maig, la variació anual de l'índex de xifres de negocis a Catalunya va caure 4,7 punts.

Pel que fa a la variació mensual, va retrocedir un 2,4%, segons l'INE. Per comunitats autònomes, totes van pujar en comparació amb les xifres de l'any passat, encapçalades per la Regió de Múrcia, amb un 61,7% més; el País Valencià, un 45,5% més; i el País Basc, un 45,3% més. Finalment, la facturació de la indústria suma 16 mesos consecutius d'ascensos després d'haver encadenat anteriorment un any de taxes interanuals negatives per la crisi de la covid-19.

Avui et destaquem
El més llegit