ADmit Therapeutics tanca una ronda per desenvolupar un test per detectar l'Alzheimer

La startup capta de 200.000 euros per tal de crear una prova diagnòstica, validar-la i fer acords comercials

L'equip d'ADmit Therapeutics L'equip d'ADmit Therapeutics

L'empresa emergent ADmit Therapeutics ha tancat una ronda de 200.000 euros per seguir desenvolupant un test per a la detecció precoç de l'Alzheimer, ha informat el Banc Sabadell en un comunicat.

 

BStartup del Banc Sabadell i Ship2B han liderat la inversió, que es destinarà a emprendre el pla de desenvolupament de la prova diagnòstica, iniciar la fase de validació clínica i els acords amb socis comercials.

Es preveu que aquesta empresa emergent desenvolupi un nou dispositiu IVD de laboratori, que obtingui la corresponent marca CE a la fi del 2022.

Ship2B ha participat a través d'Equity4Good, el seu vehicle d'inversió, coinvertit pel Fons Europeu d'Inversió i la seva xarxa d'inversió d'impacte, i en la ronda també han participat Gènesi Biomed i altres inversors privats.

La directora general i cofundadora de l'empresa, Marta Barrachina, ha assegurat que a curt termini, "el test diagnòstic permetria optimitzar el reclutament dels pacients en els assajos clínics" i ha concretat que així s'incrementaria la possibilitat d'identificar un fàrmac curatiu per a la malaltia i poder demotrar-ne l'eficàcia.

Ha qualificat d'essencials els socis d'ADmit Therapeutics per poder avançar en aquesta direcció i ha afegit que aquesta ronda d'inversió ha permès "valoritzar la prova de concepte clínica i reforçar la propietat intel·lectual".

Més informació
Minoryx Therapeutics arriba a Bèlgica
Aelix Therapeutics, un 'pay per view' contra la sida
Grifols injecta 3,7 MEUR en AlbaJuna Therapeutics
Avui et destaquem
El més llegit