Gerard Piqué i Carles Puyol inverteixen en aigua de coco

Els futbolistes són accionistes de l’empresa Coco Wilson, juntament amb Noel Alimentària i Yangon Barcelona

Gerard Piqué en un entrenament del FC Barcelona bevent l’aigua de Coco Wilson | Cedida Gerard Piqué en un entrenament del FC Barcelona bevent l’aigua de Coco Wilson | Cedida

L’empresa catalana Coco Wilson ha llançat al mercat l’única aigua de coco verd fresca 100% embotellada del mercat. La companyia compta entre els seus accionistes amb Gerard Piqué, Carles Pujol, Noel Alimentària i Yangon Barcelona i preveu facturar 1 milió d’euros aquest 2018 entre tots els productes de la marca.

L’aigua de coco estarà disponible en 5.900 punts de venda (distribuïdors, supermercats ecològics, botigues gourmet, bars, restaurants i al seu web) arreu d’Europa a finals d’any. Els primers països on aterrarà aquesta nova beguda seran els Països Baixos, Alemanya i Espanya.

CocoWilson

L’empresa aconsegueix que la beguda mantingui totes les seves propietats intactes gràcies a sotmetre el coco a un procés d’altres pressions HPP (High Pressure Processing) que es fa en una planta situada a Barcelona. La beguda, que requereix conservació en fred, té una data de caducitat de 60 dies després del seu embotellament.

Més informació
Piqué, la imatge de l'èxit també a l'empresa
Natrus, l'hamburguesa de Gerard Piqué
El futbol no ho és tot per a Gerard Piqué
Avui et destaquem
El més llegit