Badi capta 26 milions d'euros en una nova ronda

L'app de lloguer d'habitacions dóna entrada al fons estatunidenc Goodwater Capital

Badi tanca una nova ronda de finançament Badi tanca una nova ronda de finançament

La plataforma de lloguer d'habitacions Badi ha tancat una ronda de finançament de 30 milions de dòlars (uns 26 milions d'euros) liderada pel fons estatunidenc Goodwater Capital. Es tracta de la primera inversió d'aquest fons en una empresa amb seu a l'Estat espanyol després de finançar anteriorment companyies com Spotify, Twitter o Facebook.

Amb aquesta nova ronda de sèrie B, Badi, que va ser fundada el 2015 per Carlos Pierre, el seu actual conseller delegat, eleva el seu finançament a 39 milions d'euros, segons ha informat en un comunicat. La nova ronda ha comptat també amb la participació de Target Global, que compta amb inversions en empreses com Delivery Hero i Blue Apron, al costat de Mangrove Capital i Spark Capital.

Més info: Badi capta 8 milions d'euros per expandir-se per Europa

Després d'aquesta ronda, el consell d'administració de Badi incorpora a Tao Tao, cofundador de l'empresa tecnològica GetYourguide, que se suma d'aquesta manera a Alex Finkelstein, d'Spark Capital; Nikolas Krawinkel, un dels primers inversors d'Skype; a l'inversor Didac Lee i al mateix Carlos Pierre Trias de Bes, fundador i CEO de la companyia.

Els diners captats en aquesta ronda permetrà a Badi consolidar els seus serveis a Barcelona, Madrid, Londres (Regne Unit), París (França) i Roma (Itàlia) i seguir la seva expansió obrint nous mercats en les principals capitals europees, començant per Berlín (Alemanya). Així mateix, l'app incorporarà noves funcionalitats perquè els usuaris puguin fer totes les gestions online des de qualsevol lloc del món de forma segura.

La ronda, finalment, permetrà reforçar l'equip de les oficines centrals de Barcelona i consolidar-se a Londres. Badi és una plataforma que connecta els propietaris d'habitatges amb aquelles persones que busquen una habitació de lloguer.

Més informació
“Si monetitzes aviat un 'marketplace', la cagues”
Badi, el Tinder dels companys de pis
Avui et destaquem
El més llegit