Neix Bodayaa, el servei per tramitar online una boda davant notari

Els creadors de Testamenta, l’empresa catalana de testaments online, són els impulsors d'aquesta plataforma

Carles Argemí, co-fundador de Testamenta Carles Argemí, co-fundador de Testamenta

La companyia Grupo Testamenta, empresa que permet realitzar el testament en línia i amb l’assessorament de professionals, ha llançat, de la mà de l’emprenedor Carles Argemí, Bodayaa, una plataforma de bodes civils online celebrades davant de notari.

Anar al Registre Civil, obrir l’expedient, aportar tota la documentació, passar una entrevista... El tràmit per contreure matrimoni civil pot ser costós i llarg. Amb Bodayaa i gràcies als notaris de tot Espanya, aquests tràmits seran més fàcils i ràpids per les bodes que es planifiquin a partir del juny del 2018. A més, per enllaços celebrats abans d’aquesta data, Bodayaa també facilitarà l’opció d’assessorament per part d’un advocat de família per agilitzar el procés i tramitar alguns dels papers online.

El funcionament de la plataforma és força senzill: la parella ha d’emplenar l’expedient matrimonial online mitjançant un formulari i, un cop enviat, un advocat els assessorarà i recopilarà tota la documentació necessària per enviar-la al notari. Quan estiguin tots els papers, es reserva un dia i una hora i es celebra l’enllaç a la notaria. Posteriorment, Bodayaa s’encarrega també d’inscriure el matrimoni en el Registre Civil. 

Més informació
Com fer el testament en un 'click'
"Som els culpables que fer el testament a Espanya sigui més fàcil"
Testamenta obre una seu a Argentina
Avui et destaquem
El més llegit