Brokoli Seguros, la primera asseguradora al mòbil

El mercat de les assegurances mou més de 64.000 MEUR a Espanya, però necessita digitalitzar-se per adaptar-se al nou client

Equip de Brokoli: Marc Torres, Sandra Zárate, Marcos Aubeso, Sara Benslaiman, Dani Isern | Cedida Equip de Brokoli: Marc Torres, Sandra Zárate, Marcos Aubeso, Sara Benslaiman, Dani Isern | Cedida

La revolució insurtech arriba al mercat espanyol amb Brokoli Seguros, la primera app enfocada a oferir al client claredat, transparència i solucions en el que a les seves pòlisses d'assegurances a través d'un xat disponible les 24 hores.

La startup, que fa dos mesos que es troba en funcionament, ja ha aconseguit llançar al mercat la primera versió per iOS i ha aconseguit assessorar i millorar les cobertures de 500 clients. Amb l'app de Brokoli Seguros qualsevol usuari pot sol·licitar pressupostos, afegir pòlisses d'assegurances, millorar cobertures i interactuar amb els assessors personals sense necessitat de canviar de corredor d'assegurances.

A més de tenir un assessor especialitzat disponible a través del xat en tot moment, l'app gratuïta de Brokoli permet realitzar fotografies de qualsevol cosa que es vulgui assegurar, permetent trobar en menys de 48 hores una oferta que inclogui una comparativa de diferents pressupostos per donar cobertura al producte fotografiat.

La cofundadora i directora comercial, Sara Benslaiman, afirma que la missió de la startup "va més enllà d'oferir preus competitius". "El nostre objectiu és fer que el client entengui el que contracta i que vegi en el sector assegurador un aliat sempre que ho necessiti: al donar un parte, al tenir dubtes o simplement al voler informar-se”, apunta.

El mercat assegurador a Espanya mou més de 64.000 milions d'euros i el seu futur passa per la digitalització del sector i la millora de l'experiència d'usuari de tots els clients. Brokoli és un dels agents que està liderant aquest canvi a l'Estat, acostant-se a les companyies asseguradores i corredories més importants del país per tancar aliances estratègiques que permetin establir sinergies.

El cofundador i CEO de la startup, Marcos Aubeso, explica que “l'ecosistema inversor espanyol ha entès que fa falta un canvi en el tediós i analògic sistema”, fet que està provocant que la startup estigui ultimant la seva ronda de finançament que preveu tancar al setembre.

Brokoli Seguros és una de les startups de Nuclio Venture Builder, la incubadora de negocis de Carlos Blanco. La startup està impulsada per un equip cofundador transversal especialitzat en el sector assegurador i m-commerce.

Més informació
L’aniversari del Pier01
Carlos Blanco engega un nou vehicle d'inversió
Housfy, la immobiliària digital i sense comissions
Eelp!, la solució per a tots els problemes
Avui et destaquem
El més llegit