BStartup assoleix els 200 milions d’euros en crèdits a startups

Per seleccionar aquestes deu companyies, el Banc Sabadell analitza 1.212 empreses de nova creació

Foto de família després de la presentació a l’auditori de la Torre Banc Sabadell | Cedida Foto de família després de la presentació a l’auditori de la Torre Banc Sabadell | Cedida

Banc Sabadell ha presentat les deu companyies a les quals ha invertit durant el 2018 pel programa BStartup10, el vehicle d'inversió del seu programa de suport a les startups, en les ha invertit 4,75 milions d'euros per potenciar el seu desenvolupament i creixement, segons han informat en un comunicat.

Més info: BStartup invertirà en empreses emergents de salut

Aquesta ha estat la primera edició on s'ha fet un vertical específic d'inversió en salut, el BStartup Health, en el qual s'han seleccionat tres startups: Able Human Motion, Admit i CreatSense. Per seleccionar aquestes deu companyies s'han analitzat 1.212 startups procedents de tot Espanya. Les altres set startups són Aervio, GoTrendier, Homyspace, Mondo, PlayFilm, Qida i Vitcord.

El Banc Sabadell suma ja més de 3.000 clients amb perfil startup i des de les seves oficines s'ha formalitzat més de 200 milions en crèdits a aquesta tipologia d'empreses.

Més informació
Signaturit, premiada com a millor startup de l'any per Esade i BStartup
BStartup arriba als 75 milions d'euros destinats a startups
Red Points, millor startup de l'any segons Esade i BStartup
Avui et destaquem
Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

El més llegit