BStartup arriba als 75 milions d'euros destinats a startups

El programa del Banc Sabadell, en marxa des del 2014, els ha formalitzat en crèdits i inversió

Banc Sabadell ha formalitzat més de 75 milions d'euros en crèdit i inversió a start-ups des de la creació el 2014 de BStartup, la unitat de negoci destinada a emprenedors tecnològics, ha informat en un comunicat aquest dijous.

El director general i director de Banca Comercial de l'entitat, Carlos Ventura, ha explicat que les oficines de BStartup han estat les encarregades d'identificar les empreses, que ja són més de 2.100 a la cartera de clients de Banc Sabadell.

A més, BStartup té una línia d'inversió per a start-ups en fase inicial, BStartup10, que fins ara seleccionava deu empreses a l'any en dues convocatòries, si bé des del proper any el procés d'inscripció estarà obert tot l'any fins a tancar deu inversions anuals de 100.000 euros en fase embrionària.

A això s'hi sumaran inversions posteriors a través del vehicle Sabadell BStartup Venture, i al llarg d'aquest any Banc Sabadell ha invertit 3,1 milions en 14 start-ups, entre BStartup i Sabadell BStartup Venture.

Sisena edició de Bstartup10
Just ara acaba de tancar-se la sisena edició de BStartup10, que suposa la incorporació de cinc noves empreses a la cartera: l'agència de viatges Exoticca, la plataforma de publicitat Influencity, la de contes infantils Mi Cuento, la de gestió de talent i selecció de personal Talent Clue i l'app per controlar el consum de la tarifa del mòbil Weplan.

En total, Banc Sabadell invertirà en aquestes cinc start-ups 500.000 euros per potenciar-ne el desenvolupament i la internacionalització.
Avui et destaquem
El més llegit