Carlos Blanco funda la seva pròpia escola de programadors

Nuclio Digital School té l'objectiu d'establir-se com a acadèmia de formació presencial en noves tecnologies i vol crear diferents programes formatius

L'equip de Nuclio Digital School | Cedida L'equip de Nuclio Digital School | Cedida

Neix Nuclio Digital School, l'escola de programadors fundada per l'emprenedor Carlos Blanco, segons ha informat Nuclio Venture Builder en un comunicat. El seu objectiu és establir-se com a acadèmia de formació presencial en noves tecnologies, creant diferents programes formatius en programació, màrqueting online, blockchainBig Data o emprenedoria.

Més info: La cultura startup es menja el boicot

Segons Blanco, "un dels problemes que hi ha en l'actualitat és que els programes formatius existents estan basats en continguts antics i no s'adapten a la demanda de les corporacions i les startups". La Digital School tindrà sinergies amb les altres activitats del seu fundador ja que preveuen que necessitaran més de 2.000 noves incorporacions en els propers dos anys.

El cofundador i CEO de l'escola, Caio Araujo, afegeix que "durant els propers 12 mesos, les startups europees necessitaran controlar més de 100.000 treballadors", al mateix temps que subratlla que "a banda d'oferir-te contingut actualitzat, formar part d'aquesta escola t'obre les portes a un potent ecosistema d'startups i corporacions".

L'acadèmia es centrarà en dos perfils d'alumnes. D'una banda, els joves que volen incorporar-se al mercat laboral per primera vegada i, de l'altra, en els professionals que volen reinventar-se per digitalitzar el seu perfil professional. Precisament per això, el seu objectiu és tant crear com reciclar professionals de startups i corporacions tradicionals. 

La formació es portarà a terme mitjançant màsters amb la metodologia bootcamp per tal que l'estudiant estalviï temps i adquireixi un nivell d'aprenentatge més ràpid i efectiu en poc temps. Els cursos tindran una durada d'entre 10 i 18 setmanes i es podran realitzar a mitja jornada o a jornada completa. L'acadèmia obrirà portes al febrer a Barcelona i té previst obrir centres al llarg del 2019 a València i Madrid.

Més informació
"L’única mentida acceptable en una negociació és el business plan"
Carlos Blanco: "Com a inversor és molt important no dedicar temps als morts"
Avui et destaquem
El més llegit