La catalana Carlota Pi, millor directiva de l’any

Els premis AED destaquen la cofundadora d’Holaluz per la seva tasca com a executiva i la seva aposta per la sostenibilitat

La cofundadora d'HolaLuz, Carlota Pi, a la terrassa de les oficines de l'empresa al Palau de Mar de Barcelona La cofundadora d'HolaLuz, Carlota Pi, a la terrassa de les oficines de l'empresa al Palau de Mar de Barcelona

Els premis AED, organitzats per l’Associació Espanyola de Directius (AED) i que reconeixen la tasca dels directius de grans empreses i pimes, han guardonat a aquest any a Carlota Pi, cofundadora d’Holaluz, per la seva feina al capdavant de la startup.

Carlota Pi ha estat la primera guardonada de la primera edició premi al directiu pime, que respon a la voluntat de l’associació de reconèixer la tasca dels executius a petites i mitjanes empreses, segons han informat en un comunicat. Pi ha destacat el privilegi que suposa per Holaluz rebre aquest premi i “la confirmació de què anem pel bon camí”. A més, l’emprenedora ha afegit que “creiem que un món 100% sostenible és possible i aquest premi revalida la nostra aposta per l’autoconsum i la mobilitat elèctrica, així com per u nou model d’empresa que permeti a les persones desenvolupar-se de forma holística gràcies a la flexibilitat, l’empoderament i el treball per objectius”.

D’altra banda, l’AED també ha guardonat al president executiu de Gestamp, Francisco Ribera, qui ha destacat que el bon lideratge aposta “pel projecte comú per sobre de les ambicions personals dels quals dirigim”.

Durant la gala de celebració dels premis, el president de l’AED, Juan Alcaraz, ha destacat la complexitat que suposa avui en dia dirigir organitzacions i persones i ha apel·lat a l’ètica, la integritat, el respecte i la professionalitat com a nord pel desenvolupament de la funció directiva. “Els directius no només generem valor per les empreses i organitzacions en les quals treballem. També per la societat, en la mesura que ens convertim en motor de desenvolupament de la cohesió social”.

Més informació
HolaLuz.com: electricitat online, ecològica i barata
"Molta gent no sap que es pot canviar de companyia elèctrica"
Carlota Pi rep el premi Dona TIC 2016 en Emprenedoria
Avui et destaquem
El més llegit