Se celebra el València Digital Summit

El Palau de Congressos acull una jornada amb més de 500 emprenedors per analitzar el futur del sector startup que suposa el 5% del total de l'Estat

El Palau de Congressos de València El Palau de Congressos de València

Més de 500 emprenedors, mentors, empresaris, membres d'acceleradores i institucions es donen cita aquest divendres al València Digital Summit que se celebra al Palau de Congressos de la ciutat. Organitzat per l'Associació Valenciana d'Startups i amb el suport financer de l'IVACE i la Generalitat Valenciana, la trobada posa fi a la València Startup Week que ha comptat amb esdeveniments com la celebració del primer València Startup Market dissabte 10 de novembre.

Més info: Un 'elevator pitch' al centre de València

Entre els ponents, Javier Megías, CEO i cofundador d'Startupxlore: Diego Moya, CEO de la startup Entrenar.me; Javier Jiménez Marco, director general de Lanzadera o David Pistoni, el CEO de Zeleros Hyperloop, entre molts altres.

Un sector en forma

Segons el darrer informe Digital Startup Ecosystem Overview 2017, presentat aquest 2018 previ a la celebració del Mobile Word Congress i de la mà de la Mobile World Capital Barcelona, l'Estat disposa de dos hubs principals d'emprenedoria: Madrid, amb el 31,5% de les startups i Barcelona, el primer, amb el 34% del total.

 

 

València se situa en tercera posició, amb el 5,5% de les startups i Bilbao la segueix amb un 3% convertint-se en un altre pol emergent d'emprenedoria.

L'informe destaca que, tot i que hi ha aquests dos principals hubs a Espanya, hi ha altres dues capitals que estan emergint: València i Bilbao, que estan tenint un impacte positiu al mateix temps que fan créixer els seus ecosistemes emprenedors. L'estudi considera que "necessitem trobar sinergies entre tots els hubs, treballant conjuntament i col·lectivament per ajudar-nos a construir un ecosistema enfortit que lidere la innovació global".

Més informació
Les startups neixen i romanen a Barcelona
Avui et destaquem
El més llegit