David Tomás és un dels ponents del congrés que s'emet en YouTube | Sergi Sanz
David Tomás és un dels ponents del congrés que s'emet en YouTube | Sergi Sanz

El primer congrés social sobre teletreball… i gratis

Experts en telefeina com David Tomás de Cyberclick o Diego Moya de Fitness Jeff participaran en la proposta des de YouTube el 3 d’abril

Es cancel·len tots els esdeveniments però queda l'enginy de sumar-ne de nous a través de les xarxes. És el que han ideat l'expert en teletreball David Blay, el periodista i promotor d'esdeveniments de salut Ángel Ramírez i el coach en creativitat Rafael Armero, els organitzadors d'aquesta iniciativa social que espera impactar en el màxim de persones possible. La cita és divendres 3 d'abril, a les 15.00 hores i online, quan tindrà lloc el primer congrés social sobre experiències en teletreball. L'accés a la inscripció gratuïta pot fer-se ja a través de la pàgina web www.teletrabajoforum.com.

Més info: Ha arribat el moment del teletreball?

Sota el nom de TeletrabajoForum, 16 perfils de referència compartiran les seues experiències entorn de la telefeina. David Tomás, de Cyberclick; Nacho Caballero, de Pareja i Equip; David Llopis, del Llevant Unió Esportiva; Jorge Hurtado, de Absolute; David Rosa, de Las Naves; Marta Navarro, de Bonet Abogados; Miguel Ángel Pérez, d'Humans en l'oficina; Bosco Soler, de Sense Oficina; Daniel Lorenzo, de Randstad; Chaume Sánchez, de GeeksHubs; Diego Moya, de Fitness Jeff; Roberto Martínez, de Fundació Més Família; José Luis Casero, de ARHOE; Usue Madinaveitia, de Mamiconcilia i Papiconcilia; Joan Pons, de Workmeter i Juanma Romero de Emprende TVE.

Els organitzadors insisteixen que en l'actualitat no existeix cap mena de formació reglada en teletreball, manca legislació sobre aquest tema i la societat no ha assumit encara aquesta nova realitat. "Tot això està suposant una càrrega emocional extra per a aquells que per primera vegada s'enfronten a aquesta situació sense haver rebut a penes premisses clares sobre com afrontar una novetat d'aquestes característiques". 

TeletrabajoForum tindrà una posada en escena televisiva a través de Youtube i en ell es tractaran temes diversos sobre el canvi de paradigma que suposa la situació actual, com les relacions de parella en confinament, la psicologia, les mètriques de productivitat, l'esport, la ciberseguretat o la legislació adaptada a les actuals circumstàncies.

 

Més informació
Teletreball i menys mascaretes, les recomanacions del Consell de Relacions Laborals
Consells pràctics per al teletreball
Avui et destaquem
El més llegit