Las Naves fitxa a l'exdirectiu d'innovació de Microsoft

El valencià David Rosa pilotarà amb la nova gerent Marta Chillarón el nou projecte del centre d'innovació del districte del Grao

David Rosa, en un acte al #SiSMexico2016 | YouTube David Rosa, en un acte al #SiSMexico2016 | YouTube

El valencià David Rosa, enginyer especialitzat en innovació i R+D+i, havia sigut director d'innovació de Microsoft entre 2017 i 2019. També havia treballat en la FIFA com a consultor dels programes de desenvolupament en la regió d'Amèrica. Ara serà el nou subdirector del centre d'innovació municipal valencià Las Naves, després que el seu Patronat, presidit pel regidor de Comerç i Innovació de València, Carlos Galiana, haja aprovat el seu nomenament. Rosa treballarà braç a braç amb Marta Chillarón, la nova directora gerent de Las Naves i ambdós s'encarregaran de pilotar el nou projecte del centre valencià.

Segons apunta l'Ajuntament en un comunicat, Rosa ha desenvolupat gran part de la seua carrera laboral a la ciutat: com a investigador i, posteriorment com a director, de l'Institut de Biomecànica de València (IBV), on ha treballat durant 11 anys; i també en el departament de Business Intelligence del València C.F, on la seua funció era l'estructuració de les unitats de negoci del club i la definició del full de ruta a seguir, tant abans de la venda, com després d'ella. La seua etapa final es va centrar en el departament de màrqueting i en el projecte del nou estadi, que va concebre com un motor d'innovació per al club, la ciutat i la societat.

El seu currículum compta amb més de 100 publicacions entre articles científics i de divulgació de resultats de projectes d'R+D+i, sobretot durant la seua etapa a l'IBV. A més, ha coordinat continguts i escrit un total de set llibres.

Galiana: "Rosa treballarà perquè l'R+D+i siga una palanca per incrementar la qualitat dels productes i servicis que ens envolten"

Galiana ha explicat que confia plenament en Rosa "perquè és un enamorat de València i de la innovació, i treballarà perquè l'R+D+i siga una palanca per incrementar la qualitat dels productes i servicis que ens envolten. Es tracta d'una persona que treballa amb la ment oberta i els peus a terra, amb esforç en la metodologia i els processos de treball, amb una finalitat clara, concreta i aplicable a la millora de la societat, que és l'objectiu que tenim des del centre municipal d'innovació assentat en el barri del Grau".

Compromís amb el personal laboral

El Patronat també ha aprovat una nova relació de llocs de treball per al personal laboral de Las Naves, de forma que "demostrem el compromís del govern municipal amb aquest centre, dignifiquem el seu personal i regulem els llocs de treball per a equiparar els seus drets laborals i poder crear borses, cobrar vacants, substitucions, baixes o jubilacions".

Més informació
L'èxit de Microsoft és Bill Gates (i 30 més)
Microsoft també escull Barcelona pel seu nou laboratori quàntic
Avui et destaquem
El més llegit