Decelera Menorca aixeca una ronda d’un milió d’euros

El programa de desacceleració de startups tanca una segona ampliació de capital setmanes abans de la seva cinquena edició

Decelera Menorca tanca una nova ronda de finançament | Cedida Decelera Menorca tanca una nova ronda de finançament | Cedida

Decelera Menorca, el programa de desacceleració de startups, ha tancat la seva segona ronda de finançament d’un milió d’euros. Una segona ampliació de capital que servirà per a crear un nou hub per al desenvolupament del seu programa a Amèrica Llatina, on celebrarà la seva primera edició l’octubre.

La ronda ha estat participada per destacats family offices i business angels com el cofundador de Privalia, Lucas Carne, el president de la farmacèutica Insud Pharma, Leandro Sigman, el business angel i membre de l’equip directiu de Beabloo, Tammy Beaulieu, entre altres, segons informen en un comunicat.

Més info: Decelera Menorca rep un 44% més de sol·licituds de startups

El CEO i fundador de Decelera, Marcos Martín, ha celebrat aquesta nova ronda de finançament, ja que “demostra el model disruptiu i diferencial del nostre programa de desacceleració de startups per al seu posterior creixement sostenible”.

Aquest milió d’euros obtingut se suma a la primera ronda d’inversió de 300.000 euros aixecada a finals del 2016. Una injecció de capital que arriba a poques setmanes que comenci la cinquena edició de Decelera Menorca, que se celebrarà del 24 de maig al 4 de juny.

Més informació
Decelera Menorca busca startups per a la nova edició
Menorca Millennials vol impulsar projectes locals i sostenibles
Menorca Millennials viatjarà a Amèrica
Avui et destaquem
El més llegit