Eelp! fitxa Alex Díaz com a CEO i ultima la segona ronda d'inversió

La startup, incubada a Nuclio Venture Builder, preveu obrir a Madrid el pròxim estiu

El nou CEO Alex Díaz i Carlos Blanco, fundador d'Eelp! El nou CEO Alex Díaz i Carlos Blanco, fundador d'Eelp!

Eelp!, la primera app d'atenció personal els 365 dies a l'any, incorpora Álex Díaz com a CEO. Díaz, que fins al moment ocupava el càrrec de director d'operacions de Nuclio, agafa el lideratge de la startup just el moment en què ultima la seva segona ronda d'inversió, amb la qual pretén aixecar 500.000 euros entre finançament públic i privada.

El nou CEO substitueix Nina Alastruey, que ja no manté cap relació professional amb la startup. Díaz té una llarga experiència liderant projectes tecnològics i serà l'encarregat de portar a la startup al següent nivell: l'automatització dels processos interns de la startup i la seva expansió nacional i internacional. “Eelp! és un projecte molt innovador i que creix molt ràpid, per això hem decidit reforçar l'equip amb professionals amb gran expertise” explica Álex Díaz, qui continua dient que “a l'estiu estarem llestos per aterrar a Madrid i preveiem obrir en altres ciutats d'Espanya abans que acabi l'any”.

L'equip incorpora també a Marc Costa, que ja és inversor de la startup, com a chairman. Costa, que va ser director general d'Acciona Facility Services durant 4 anys, aportarà l'expertise del sector necessari per escalar les operacions de la startup.

Després de més de quatre mesos al mercat, Eelp! segueix tenint un creixement ininterromput i ja ha realitzat més de 1500 serveis. Aquesta experiència els ha servit per canviar la seva política: ara els usuaris tenen la possibilitat de pagar cada vegada que utilitzen els serveis dels eelpers, sense necessitat d'estar abonats a una quota mensual.

Més informació
Barcelona té les startups més exitoses d'Espanya de l'any
Carlos Blanco: "Com a inversor és molt important no dedicar temps als morts"
Housfy, la immobiliària digital i sense comissions
Avui et destaquem
El més llegit