La Fundació BIT dona suport a gairebé 900 projectes emprenedors el 2020

L'entitat que impulsa la innovació a les Illes Balears ofereix serveis avançats i assessorament a 74 persones emprenedores l'any de la pandèmia

Un edifici de la Fundació BIT, en una imatge d'arxiu | Cedida Un edifici de la Fundació BIT, en una imatge d'arxiu | Cedida

La Fundació BIT, l'entitat del Govern balear que impulsa la innovació a l'arxipèlag, ha donat suport a gairebé 900 projectes emprenedors durant el 2020. A més, segons ha anunciat el mateix organisme a través d'un comunicat, un total de 1.713 persones han participat a les 67 activitats que ha celebrat durant l'any de la pandèmia. Això suma un total d'unes 2.500 empreses i professionals. 

En concret, la Fundació BIT ha ofert serveis avançats i d'assessorament a 74 persones emprenedores i 48 empreses. El programa #emprenbit ha allotjat i acompanyat 13 projectes innovadors. La covid-19 ha obligat la fundació a repensar algunes de les activitats i accions previstes, però l'entitat assegura que ha seguit prestant servei i organitzant activitats, adaptant-se a les restriccions.  

Els serveis avançats inclouen consultes sobre innovació, col·laboració empreserial, assessorament i suport, a més del programa #emprenbit, amb serveis i infraestructures específiques de suport a emprenedors de base tecnològica tant al ParcBIT (Mallorca) com al CentreBIT (Menorca). El 2020, també s'han portat a terme activitats orientades a la capacitació i formació, a les quals han participat un total de 1.440 persones. 

Més informació
Emprendre a les Illes Balears: no tot és turisme
Avui et destaquem
El més llegit