Glovo i Cabify s'uneixen per expandir-se a Llatinoamèrica

La startup de lliuraments arriba a Santiago de Xile en aliança amb l'empresa de mobilitat que ja està present en aquesta regió

Un dels 'riders' de Glovo Un dels 'riders' de Glovo

Glovo fa el salt a Llatinoamèrica i inicia les seves operacions a Santiago de Xile en el marc d'una activitat de joint venture amb Cabify. La plataforma arriba a la capital xilena havent consolidat la seva presència en el sud d'Europa i gràcies a la col·laboració amb la madrilenya, que ja és capdavantera a Iberoamèrica oferint Serveis de mobilitat, segons informen les empreses en un comunicat.

Amb aquest acord, Cabify donarà suport a Glovo posant a la seva disposició la xarxa de missatgers que ja existia en el model de Cabify Express i que ara passaran a impulsar els serveis de Glovo a Amèrica Llatina. Cabify aportarà la seva àmplia experiència en aquest mercat - en el qual van aterrar fa 6 anys-.

Òscar Pierre, fundador i CEO de Glovo afirma que "el fet de començar a operar a Llatinoamèrica, aterrant a Santiago de Xile i conjuntament amb Cabify, suposa un gran repte per a nosaltres que enfrontem amb moltíssima il·lusió i satisfacció. Esperem seguir creixent per facilitar la vida a la gent de Llatinoamèrica de la mateixa manera que ho fem amb els usuaris dels altres països on opera Glovo a Europa".

Pedro Rivas, Director Global de New Business de Cabify comenta sobre l'acord: "Per Cabify és un autèntic orgull poder impulsar l'entrada d'una companyia tan innovadora com Glovo al mercat llatinoamericà on nosaltres ja tenim un llarg recorregut i experiència. A més de la nostra mútua aposta per la tecnologia i la internacionalització, tant Cabify com Glovo compartim valors que han fet molt fàcil l'acord. Busquem l'excel·lència en el que fem. Amb aquesta aliança, ampliarem i aprofundirem la proposta de valor que oferim als nostres usuaris".

Més informació
Glovo busca 50 professionals 'tech'
L’'ecommerce' rescata Correus
Oscar Pierre: "Estem obsessionats amb ser rendibles"
Avui et destaquem
El més llegit