Glovo busca 50 professionals 'tech'

La startup necessita ampliar la plantilla per enfortir la divisió tecnològica i optimitzar el rendiment de la plataforma

Part de la plantilla de Glovo | ACN Part de la plantilla de Glovo | ACN

La startup barcelonina Glovo busca cobrir 50 places de desenvolupadors informàtics per incorporar al seu equip tech, que dissenya i executa tota l'estratègia del negoci des de la seu central de la companyia a la ciutat comtal. L'empresa, que ha tancat recentment una ronda de finançament de 30 milions d'euros liderada per Rakuten Cabdal i Cathay Innovation, necessita incorporar nous professionals per enfortir la divisó tecnològica, coincidint amb el recent aterratge a Alacant, Gijón, Palerm i Catania. Tal com afirma el vicepresident de producte de Glovo, Bartek Kunowski, en un comunicat, es busca "optimitzar la relació entre els tres pilars del marketplace: usuaris, glovers i establiments".

Les vacants corresponen perfils enfocats a especialitats concretes com Backend Engineer, Web Engineer, Android Engineer i iOS Engineer, entre altres. Es podrà aplicar a elles a través de l'apartat de recursos humans del web de la companyia.

Fundada a Barcelona fa poc més de dos anys, Glovo ha revolucionat la forma de consumir dels habitants de les ciutats en les quals opera, donant la possibilitat de demanar el que cadascú desitgi, quan vulgui i on vulgui.

Actualment, la companyia compta amb un equip d'al voltant 150 persones distribuït als països on opera: Espanya, França i Itàlia. L'equip de tech suposa al voltant del 30% d'una plantilla multicultural en la qual hi ha més de 20 nacionalitats i en la qual la llengua principal és l'anglès.

L'app està disponible en deu ciutats espanyoles, quatre italianes i la capital de França, i compta amb més de 300.000 usuaris i 3.000 partners. Al juliol de 2017 la plataforma va aconseguir el milió de comandes i planeja superar els dos milions abans d'acabar l'any.
 

Més informació
Oscar Pierre: "Estem obsessionats amb ser rendibles"
Rakuten entra com inversor a Glovo
Oscar Pierre: "He visitat 117 fons i hem acumulat centenars de ‘no’”
Glovo arriba al milió de comandes
Avui et destaquem
El més llegit