Goin aixeca 2,2 milions d’euros en el seu primer any

El fons especialitzat en el sector ‘fintech’, Anthemis, lidera l’última ronda de finançament de la startup

L'equip de Goin | Cedida L'equip de Goin | Cedida

Goin, l’aplicació mòbil que permet a l’usuari aconseguir els seus objectius financers a través de l’estalvi automàtic i la inversió simplificada, ha aixecat 2,2 milions d’euros (2,5 milions de dòlars) durant el seu primer any de vida. Una injecció de capital que la startup destinarà a consolidar el seu projecte a l’Estat espanyol, fer créixer l’equip i expandir el negoci.  

La darrera ronda de finançament ha estat liderada per Anthemis, el fons especialitzat en fintech que també ha invertit en altres empreses com eToro, Simple Bank o Betterment, entre altres. Amb aquesta injecció de capital, Goin es converteix en la primera startup de l’Estat espanyol que rep inversió d’aquest fons.

Més info: Tecnomagos, Goin i com fer màgia amb les finances

Goin va néixer el març del 2018 de la mà de tres joves emprenedors, David Riudor, Carlos Rodríguez i Gabriel Esteban, i ja ha acumulat més de 100.000 descàrregues. A més, ha comptabilitzat més de 100 milions d’euros en transaccions processades i 3 milions d’euros estalviats i invertits pels usuaris.

La startup ha estat reconeguda en el premi d’Angelhack de Silicon Valley com a millor startup del món en fase seed. D’altra banda, també va comptar amb l’ex CEO del banc ING Direct, Carina Szpilka, com a inversora en la seva primera ronda, així com ha rebut consell d’advisors reconeguts com Iñaki Arrola (KFund), Carlos Blanco i Oriol Juncosa (Encomenda Smart Capital) o Eneko Knörr (AngelClub).

Més informació
Un gegant nascut del no-res
Datumize, millor 'fintech' pel BBVA
Fintech: una demanda dels 'millennials' i un repte per a la banca
Avui et destaquem
El més llegit