Housfy capta 700.000 euros en la primera ronda de finançament

La startup, que opera principalment a Barcelona i Madrid, suma ja 200 pisos amb un estalvi mitjà de 12.000 euros per venda

Miquel A. Mora i Albert Bosch són els fundadors de Housfy | Aida Corón Miquel A. Mora i Albert Bosch són els fundadors de Housfy | Aida Corón

Housfy, la plataforma de compravenda de pisos entre particulars i sense comissions, ha tancat la primera ronda de finançament per un valor de 700.000 euros. La startup, fundada per Albert Bosch, Miquel A. Mora i Carlos Blanco (a través de Nuclio Venture Builder), té com a objectiu expandir-se per tot Espanya i llançar-se al mercat internacional.

La ronda de finançament ha estat liderada per Javier Rubió, cofundador i president de Nauta Capital. També han participat inversors com Oriol Tomàs, Dídac LeeCarlos Blanco, així com el Grupo Godó en forma de media for equity i els mateixos fundadors de la startup.

Aquesta primera ronda arriba just sis mesos després de la sortida al mercat de Housfy. Des del seu naixement, a principis d’aquest any, la startup ha captat ja 200 pisos i n’ha venut una vintena. Gràcies a Housfy, els propietaris aconsegueixen vendre el seu pis en menys de 28 dies i s’han estalviat de mitjana, 12.000 euros en comissions.

Segons explica Albert Bosch, cofundador i CEO de Housfy, en un comunicat, “aquesta ronda la destinarem principalment a màrqueting i comunicació i tecnologia”. 

Més informació
Housfy, la immobiliària digital i sense comissions
La venda d’habitatge cau per primer cop en 14 mesos
La compravenda de pisos a Catalunya es dispara un 31%
Avui et destaquem
El més llegit