Housfy estrena la seva primera oficina a Madrid

La companyia incrementa un 600% el volum de negoci en l'últim any a la capital espanyola

El fundador de Housfy, Albert Bosch | Cedida El fundador de Housfy, Albert Bosch | Cedida

Housfy ha obert la seva primera oficina a Madrid, on destinarà part de l'activitat comercial de la companyia a la capital i la comunitat autònoma. L'oficina es troba al carrer d'Alfonso XII 62 de Madrid, a l'espai Spaces Retir, segons han informat en un comunicat.

La companyia preveu donar feina a més de 20 professionals a Madrid el 2020 i incorporarà a agents immobiliaris, comercials, brokers hipotecaris i fotògrafs. "Després d'incrementar més d'un 600% el volum de negoci a Madrid en l'últim any, considerem que era el moment oportú per obrir una oficina a la ciutat. Encara que la nostra operativa és digital, la qualitat del servei és sempre el més important per a la companyia, i amb l'obertura d'aquesta oficina el nostre servei cap als propietaris madrilenys serà més complet i de més qualitat", afirma Albert Bosch, CEO i fundador d'Housfy.

Actualment, la immobiliària ven un habitatge cada dues hores situant-se com una de les cinc agències més grans de Madrid en volum de vendes. "Als Estats Units i el Regne Unit, les immobiliàries que lideren el mercat són digitals i posseeixen quotes de fins al 10%. Preveiem que en els següents anys arribarem a aquestes xifres a la capital", segons Bosch.

Més informació
Housfy s'estrena a Portugal
Housfy es trasllada al 22@ per doblar el nombre d'empleats
Housfy capta 6 milions d'euros més per a la seva internacionalització
Avui et destaquem
El més llegit