Housfy es trasllada al 22@ per doblar el nombre d'empleats

La plataforma tecnològica incrementa un 400% la superfície de les seves oficines amb l'objectiu d'aconseguir els 100 treballadors el 2019 i els 170 el 2020

En el 22@, el 55% de la contratación es de empresas tecnológicas | iStock En el 22@, el 55% de la contratación es de empresas tecnológicas | iStock

Housfy es concentrarà a partir de juliol del 2019 en una nova seu d'1.000 metres quadrats en el districte tecnològic 22@ de Barcelona, situat en dues plantes de l'edifici de carrer d'Àvila 126, amb capacitat per a 170 professionals, i en la qual la companyia ha invertit 150.000 euros en concepte de reformes. Segons han informat en un comunicat, l'operació ha estat assessorada per Engel & Völkers, agència intermediadora de la propietat, que ha gestionat la signatura del lloguer de les noves oficines.

Més info: Vendre pisos a cop de clic

Actualment, la proptech empra a més de 80 professionals a Barcelona. La companyia, que ha incrementat un 300% la seva plantilla des del 2018, preveu créixer fins a aconseguir les 100 persones a Barcelona abans d'acabar l'any i duplicar plantilla el 2020. Segons Albert Bosch, CEO i fundador d'Housfy, "l'escalabilitat del model de negoci de Housfy és major del que es va preveure al principi. Per això, s'ha decidit canviar d'oficines abans de l'esperat, per garantir que els professionals duguin a terme l'activitat de la companyia en les millors condicions possibles.

Els 1.000 metres quadrats del nou espai suposen un increment del 400% de la superfície de les anteriors oficines. La motivació del canvi de seu és atreure i retenir talent, ampliar la plantilla i optimitzar el desenvolupament tecnològic, així com l'execució del servei, ha manifestat Bosch.

Des de la seva fundació el 2017, la seu central de la companyia se situava en el Pier01, clúster tecnològic del Barcelona Tech City, a l'emblemàtic edifici del Palau de Mar. Miquel Martí, CEO de l'associació, ha assegurat que "el sector proptech és un dels sectors amb més potencial i que més va a evolucionar a curt termini en l'ecosistema tecnològic de Barcelona. El fet que a Housfy, amb el seu model d'èxit, se li hagi quedat petit l'espai al Pier01 és exemple d'aquest creixement. La idea que perseguíem quan vam crear el Pier01 era justament aquesta, crear un cercle virtuós a través dels espais físics de la ciutat"

Més informació
Housfy amplia funcions i també farà reformes
Housfy capta 6 milions d'euros més per a la seva internacionalització
Housfy ja opera a Itàlia
Avui et destaquem
El més llegit