Housfy capta 6 milions d'euros més per a la seva internacionalització

Seaya Ventures, Torch Capital i DN Capital colideran l'operació, en què també hi participa Cathay Capital

El CEO de Housfy, Albert Bosch | Cedida El CEO de Housfy, Albert Bosch | Cedida

Housfy ha tancat una nova ronda de finançament de 6 milions d'euros que té per objectiu reforçar la seva expansió internacional, segons ha informat la plataforma tecnològica en un comunicat. La nova ronda ha estat coliderada per rellevants fons internacionals, com Torch Capital i DN Capital, a més de Seaya Ventures, que acompanya a Housfy des de la seva posada en marxa. A més, ha participat també el fons francès Cathay Capital a través de C. Entrepreneurs.

Més info: Housfy tanca el 2018 venent més de mil pisos

La nova injecció de capital es destinarà a l'obertura de nous mercats internacionals, així com al desenvolupament tecnològic de la companyia i, segons sostenen, "és una mostra de la confiança de rellevants fons internacionals en el projecte que representa Housfy", que fins ara ha comercialitzat a través d'Internet més de 2.000 habitatges a Espanya, arribant a copar les primeres posicions dels rànquings nacionals.

Seaya Ventures continua amb la seva aposta pel mercat de proptech i continua com a un dels fons de referència de la companyia. Entre els inversors de la nova ronda, s'inclou el reconegut fons d'inversió britànic DN Capital, que va ser inversor de Purplebricks, la proptech que comercialitza més de 50.000 immobles en el Regne Unit i que cotitza en borsa.

També destaca Torch Capital, un fons d'EUA que va invertir en la proptech Compass, valorada en més de 4 bilions de dòlars. La nova ronda també ha comptat amb Cathay Capital a través de C. Entrepreneurs, en la seva tercera inversió amb Seaya.

Més informació
Housfy ja opera a Itàlia
Housfy amplia funcions i també farà reformes
Housfy tanca la tercera ronda de finançament amb 2 milions d'euros
Avui et destaquem
El més llegit