L'Imagine Circular Economy se centra en la innovació i l'emprenedoria

El programa d'acceleració impulsat per la Fundació Banc Sabadell dóna als participants l'oportunitat de treballar d'acord amb dinàmiques del mètode Lombard

Els participants al Demo Day | Cedida Els participants al Demo Day | Cedida

L'economia circular, la innovació i l'emprenedoria han estat els protagonistes del Imagine Circular Economy, el programa impulsat per la Fundació Banc Sabadell i coordinat per Imagine Creativity Center, compost per 12 dreamers organitzats en quatre equips diferents, segons expliquen en un comunicat.

La selecció dels protagonistes es va fer a través del Dream BIG Circular Economy, en el qual van competir amb més de 60 equips. Durant aquests dies, els dreamers han treballat en diferents llocs emblemàtics de Barcelona i han rebut assessorament d'experts del sector, que formen part del Comitè Assessor del Imagine Circular Economy. Seguint el mètode Lombard, els equips han desenvolupat els seus projectes i han presentat els seus resultats aquest dilluns 28 d'octubre al Demo Day del programa, davant d'inversors, acceleradores i empreses a la Torre Banc Sabadell de Barcelona.

El programa d'acceleració del Imagine Circular Economy es va iniciar el divendres 25 d'octubre a l'espai Crea d'Aigües de Barcelona, on els dreamers van rebre feedback del comitè d'experts en economia circular. Durant tot el dia, en aquest procés d'acceleració, els equips van tenir diversos moments per escoltar l'opinió dels professionals. La Fàbrica del Sol, Espai Endesa, Pier 01 Barcelona i el Teatre Lliure van ser els espais on els equips van tenir l'oportunitat de treballar d'acord amb el tipus de dinàmiques que es realitzaven del mètode Lombard: inspiració, ideació, prototipatge i comunicació.

Més informació
'No Comments' del Banc Sabadell sobre Catalunya
El Sabadell guanya un 216% més fins al setembre
Banc Sabadell i el BEI s'uneixen per fomentar l'ocupació de pimes i autònoms
Avui et destaquem
El més llegit