Lanzadera selecciona més de 120 empreses per impulsar a partir de gener

Des del 2013, l'acceleradora ha impulsat més de 1.100 empreses que han generat un total de 10.000 llocs de treball

Lanzadera selecciona més de 120 empreses per a impulsar a partir de gener | Cedida Lanzadera selecciona més de 120 empreses per a impulsar a partir de gener | Cedida

L’acceleradora valenciana d’empreses, Lanzadera, ha seleccionat més de 120 startups per a la seva convocatòria de gener i amb la novetat que 15 procedeixen de Portugal. Les empreses seleccionades venen a innovar en sectors com l'immobiliari, el sanitari, l'industrial, el de la moda, el del màrqueting, l'alimentari o l'energètic, i destaquen les que han desenvolupat solucions utilitzant intel·ligència artificial per aportar valor als usuaris.

“Per primer cop ens hem desplaçat fora d'Espanya per captar empreses. Portugal ens ha sorprès gratament per la qualitat dels emprenedors i dels seus projectes. En general, les empreses seleccionades en aquesta convocatòria ofereixen solucions tecnològiques diferencials que els posicionen estratègicament al mercat”, explica Javier Jiménez, director general de Lanzadera.

Des de la seva fundació l’any 2013, Lanzadera ha impulsat més d’un miler d’empreses que han generat més de 10.000 llocs de treball i han aportat 21,8 milions d'euros en préstecs. Actualment, al voltant de 300 empreses estan rebent el suport de Lanzadera a les seves instal·lacions de la Marina de València.

Les empreses seleccionades estan assignades a una de les 4 fases que formen el programa: la fase Scale Up es dirigeix a empreses madures que compten amb un model provat i rendible, però necessiten ajuda per assolir noves fites; la fase Growth impulsa empreses amb potencial, però que persegueixen un creixement més ràpid; la fase Traction està enfocada a startups en fase inicial; i la fase Start s'assigna a emprenedors que encara estan donant forma al vostre projecte.

Els equips poden rebre des d'ajuts de 1.000 euros fins a finançament per valor de mig milió, tot plegat segons les necessitats de cadascú. A més, diverses d’elles tindran la possibilitat de col·laborar amb grans empreses a través dels acords Corporate actius actualment a Lanzadera.

Més informació
Amazon Web Services i Lanzadera impulsen el creixement de les startups
Lanzadera selecciona 120 empreses i supera les 1.000 impulsades des del 2013
Avui et destaquem
El més llegit