Learnlife capta 3,1 milions d'euros per transformar l'educació

Els fons impulsaran el desenvolupament d'un ecosistema obert per a un nou paradigma d'aprenentatge

Los impulsores de Learnlife | Cedida Los impulsores de Learnlife | Cedida

Learnlife ha captat 3 milions d'euros per transformar el món de l'aprenentatge empoderant persones, escoles i governs a través d'un nou paradigma centrat en l'alumne, segons han informat en un comunicat. La ronda seed s'ha aixecat en col·laboració amb 19 impulsors d'11 països del món emprenedor i ha estat liderada per BPO Capital, una empresa de Benjamin Otto (Alemanya), accionista actiu del grup Otto i cofundador d'About You.

La startup utilitzarà els fons per fer créixer la seva comunitat crowdstorming d'innovadors educatius accelerant la recerca col·laborativa i el desenvolupament del nou paradigma d'aprenentatge. Addicionalment, els fons també s'utilitzaran per obrir hubs d'innovació educativa a escala mundial.

El primer hub pilot s'ha inaugurat a Barcelona a l'abril del 2019 i compta amb un espai cèntric de 1.200 metres quadrats . El proper hub estarà en el continent africà a Kigali, Rwanda, el 2020. Christopher Pommerening, fundador i CEO de Learnlife, sosté que "hi ha una revolució tecnològica que està canviant les nostres vides diàriament i els sistemes educatius actuals tenen dificultat per seguir el ritme del canvi", motiu pel qual subratlla que "és innegable la necessitat d'innovar l'aprenentatge i evolucionar constantment per continuar sent rellevants i assegurar que les properes generacions puguin tenir un futur sa, feliç i sostenible."

Més informació
Housfy capta 6 milions d'euros més per a la seva internacionalització
Ona Therapeutics capta 1,5 milions d'euros per tractar la metàstasi
Les biomèdiques catalanes capten 106 milions d’euros el 2018
Avui et destaquem
El més llegit