Menorca Millennials anuncia les startups de la tercera edició

20 empreses internacionals de sectors com la biotecnologia, gestió d'equips música o moda participen en el primer programa de desacceleració

Foto de grup de la segona edició de Menorca Millennials Foto de grup de la segona edició de Menorca Millennials

Menorca Millennials, la primera desaceleradora mundial de startups, ja ha anunciat les 20 startups seleccionades per la seva tercera edició, que se celebrarà a l’illa de l'1 al 15 de juny. Entre les seleccionades es troben la catalana Ictiva, una app que porta el gimnàs al mòbil; la plataforma de feina barcelonina MeetYourTalent; Team EQ, una eina de gestió d’equips, i l’app de moda Vudoir, també instal·lades a la capital catalana.

Les madrilenyes Weplan, Eccocar de carsharing i Electronic IDentification, d’identificació per vídeo i la valenciana Swapp, una aplicació d’intercanvi de bens i serveis geolocalitzats que ha passat per Lanzadera, també han estat escollides per participar a la tercera edició del programa.

Entre els 20 finalistes també hi ha les startups internacionals AdHeat (Estats Units), Docuvo i Mercaux (Regne Unit); Eximap  (Finlàndia); Hubrix (França); HypeHash (Sri Lanka); InsideDNA (Països Baixos); JNB Music (Irlanda); MUrgency (Índia); Piligrim XXI (Rússia); Social Internet (Israel) i Swarms Technologies (Alemanya).

Provinents de 12 països, aquestes companyies representen una àmplia varietat de sectors: biotecnologia, captació de talent, esport, automoció, viatges, música i moda, entre d'altres, i es basen en l'ús de tecnologies innovadores com la realitat augmentada, la intel·ligència artificial , machine learning o els algoritmes biomètrics, entre d'altres.

Les empreses seleccionades han estat escollides d’entre més de 360 aplicacions de 60 països, sobretot d’Europa i Àsia. En un primer pas, l’organització en va seleccionar un centenar i posteriorment 30 jutges, formats pels fundadors de la desacceleradora i diversos experts van realitzar la selecció final.

 

Més informació
25 MEUR per a les startups de Menorca Millennials
Menorca Millennials consolida la segona edició amb més de 200 reunions entre startups i inversors
Els líders també fan pauses
20 startups que s'han de seguir aquest 2016
Avui et destaquem
El més llegit