Quatre catalanes entre les semifinalistes del 4YFN

B-Wom, Brokoli, Boxmotions i Iomed destaquen al certàmen d'emprenedoria del MWC

Els premis del 4YFN destaquen les millors startups del MWC Els premis del 4YFN destaquen les millors startups del MWC

Quatre startups catalanes han quedat entre les semifinalistes de la cinquena edició del 4YFN. B-Wom, Brokoli, Boxmotions i Iomed han sobresortit juntament amb l'asturiana Zapiens, Combine, Comodule, Viisights, Jelurida i Cognifiber d'entre els més de 300 aspirants a projecte guanyador del certàmen d'emprenedoria paral·lel al Mobile World Congress.

Així, el coach digital per a dones centrat en la prevenció, l'aplicació d'assegurances, el traster al núvol i el programari mèdic s'enfrenten a l'anglesa Combine, una app que connecta totes les finances -des de comptes bancaris a criptomonedes-; Comodule, d'Estònia, una app per a ciclistes; Zapiens, una aplicació gamificada per la gestió del coneixement i innovació en empreses; Viisights, un programari d'analítica de vídeo provinent d'Israel; Jelurida, dels Països Baixos, desenvolupadora d'una plataforma de blockchain; i la també israeliana Cognifiber, dedicada a la computació fotònica.

L'organització del 4YFN ha destacat aquestes startups per ser els projectes "més disruptius i transformaran el futur". D'aquests deu en seran seleccionats cinc i el 28 de febrer se celebrarà la final dels premis.

 

Més informació
Bwom, el Fitbit més íntim
"Sent emprenedora la teva vida és un Tetris"
Iomed, l'eina dels metges del segle XXI
Avui et destaquem
El més llegit