Bwom, el Fitbit més íntim

Tres emprenedores impulsen l'aplicació mòbil enfocada a què les dones enforteixin el seu sòl pèlvic

Les aplicacions relacionades amb l'esport i la pràctica d'exercici físic són cada vegada més habituals. Amb Fitbit i Runtastic com a exemples de l'exitosa relació entre esport i tecnologia, apps mòbils com Seven o Full Fitness també ajuden a entrar en una dinàmica de pràctica esportiva amb recomanacions i consells que arriben directament a l'smartphone. En aquest context sorgeix Bwom, un projecte dedicat a acompanyar i a empoderar les dones per autogestionar la seva salut íntima que ofereix plans fisioterapèutics personalitzats per al manteniment i la millora de la salut de la zona pèlvica.

Les emprenedores Verónica Torras i Helena Torras volen crear consciència sobre els beneficis de l'exercici del sòl pèlvic, ja que a més de prevenir problemes de salut com les pèrdues d'orina o el prolapse d'òrgans, els beneficis van molt més enllà dels físics. Juntament amb elles, altres tres dones, Marta Ros, Estrella Jaramillo i Alba Montero, i Jaime Perdigo formen part de l'equip de Bwom.Apunten que en exercitar aquesta zona es produeix una millora de les relacions sexuals, ja que millora la sensibilitat i el to muscular. Igualment, evita complicacions durant el part i afavoreix la recuperació després de donar a llum. Finalment, existeixen també beneficis psicològics i emocionals derivats de la salut pèlvica, com l'increment de l'autoestima en sentir la sensació de control.

L'app ha dissenyat cinc nivells d'enfortiment del sòl pèlvic que van acompanyats de recomanacions per millorar la salut íntima femenina. A més, l'aplicació mòbil adapta els exercicis segons les necessitats particulars de cada usuària.

L'app, disponible per iPhone i Android, permet triar plans d'exercici de 12 setmanes amb preus que oscil·len entre 0,99 i 3,99 dòlars.

Avui et destaquem
El més llegit