Més de 175 països celebren la setmana de l'emprenedoria

Uns 10 milions de persones participaran a les iniciatives organitzades a tot el món per celebrar la Global Entrepreneurship Week 2020

La setmana de l'emprenedoria se celebra entre el 16 i el 22 de novembre | iStock La setmana de l'emprenedoria se celebra entre el 16 i el 22 de novembre | iStock

La setmana de l'emprenedoria se celebra a tot el món entre el 16 i el 22 de novembre. És la tretzena edició d'aquesta iniciativa, la Global Entrepreneurship Week, i uns 10 milions de persones participaran a les iniciatives organitzades a més de 175 països. L'objectiu és crear sinergies entre els ecosistemes locals i reconéixer la tasca dels emprenedors com a motor de l'economia. 

Més de 20.000 organitzacions són les encarregades de preparar les activitats a cada país. A l'Estat espanyol, la fundació privada sense ànim de lucre Autoocupació coordina els esdeveniments de la Global Entrepreneurship Week 2020. Aquest any hi ha quatre temes centrals: l'educació, els ecosistemes emprenedors, la inclusió social i el suport polític. 

La GEW Education ressaltarà les eines i programes que utilitzen diferents comunitats per millorar l'intercanvi de recursos, la consciència emprenedora i la provisió d'eines per potencial el món emprenedor. D'altra banda, la GEW Ecosystem destacarà la inspiració a les comunitats per col·laborar i compartir les seves xarxes i mercats per fomentar el desenvolupament i creixement empresarial.       

La GEW Inclusion se centrarà en les millores que el món està realitzant per minimitzar les barreres i obstacles de les persones empresàries, mentre que la GEW Policy destacarà la importància dels governs i legisladors per ajudar a les persones emprenedores d'arreu a iniciar i escalar els seus negocis.

Més informació
Facebook formarà els emprenedors de Lanzadera
És l’emprenedor qui tria l’inversor (i no al revés)
Les 10 claus per reactivar l'emprenedoria femenina
Avui et destaquem
El més llegit