Sodexo compra GymForLess

La multinacional francesa de serveis corporatius adquireix la startup de 'fitness'

Oriol Vinzia de GymForLess i François Gaffinel de Sodexo | Cedida Oriol Vinzia de GymForLess i François Gaffinel de Sodexo | Cedida

GymForLess canvia de mans. La multinacional francesa de serveis corporatius Sodexo ha comprat la startup que permet l'accés a més de 1.000 gimnassos arreu de l'Estat espanyol, tant a particulars com a empleats d'empreses. La quantitat per la què s'ha tancat l'operació no ha transcendit.

Segons ha concretat l'empresa francesa en un comunicat, aquesta aliança "neix de la voluntat d'apostar per propostes innovadores que busquen la satisfacció dels empleats", així com per "ajudar a les empreses a atreure i retenir el millor talent".

El director general de Sodexo Beneficis i Incentius Espanya, François Gaffinel, ha assenyalat que les solucions d'esport a Espanya presenten "una clara tendència ascendent". També ha destacat la "mentalitat innovadora" de GymForLess per seguir treballant en serveis de qualitat de vida per a les empreses i els seus empleats.

Per la seva banda, el director general de GymForLess, Oriol Vinzia, ha afirmat que l'associació amb Sodexo permet a la startup accedir a una àmplia base d'empreses "interessades a fomentar l'activitat física en els seus empleats perquè tinguin una vida més saludable".

Amb aquesta compra, GymForLess espera reforçar la seva línia de clients corporate, que representa el 60% de la sefa vacturació. Fundada a Barcelona el 2014, la startup dóna feina a 12 persones i compta amb 200.000 usuaris.

Més informació
Gymforless, tots els gimnasos en una app
Avui et destaquem
El més llegit